E-Bülten Üyeliği

Olağanüstü Genel Kurul İlanı
                    Olağanüstü Genel Kurul İlanı* TIP-GÖR-DER* *Tıbbi Görüntüleme Teşhis ve Tedavi Teknolojileri Derneği* Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan   Derneğimizin Olağan üstü... Olağanüstü Genel Kurul İlanı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Merkez Mah. Ayazma Yolu Cad. Papirus Plaza No.37 Kat:6 Kağıthane / İstanbul

T:+90 212 367 44 80
F:+90 212 366 58 02
E:info@tipgorder.org.tr

Hakkımızda

Tıbbi Görüntüleme Teşhis ve Tedavi Teknolojileri Derneği – “Tıp Gör Der”, 2000 yılında Siemens, Philips, Toshiba, Kurt & Kurt (Hitachi), Meditel (Shimadzu), Medkom (Elekta) yöneticileri tarafından kurulmuştur.

Firmalarla ilgili daha detaylı bilgileri sağ kolondaki logolara bağlanarak edinebilirsiniz.

2016-2017 Dernek Yönetim Kurulu

Yelda Ulu Colin  / GE Healthcare

Yönetim Kurulu Üyeleri

Şener Aybey  / Toshiba

Celil Dinçel / VOSS Varinak

Esra Yıldırım / GE Healthcare

Gürdal Şahin / SIEMENS

Haluk Karabatak  / PHILIPS

TIP GÖR DER üyesi firmalar ve çalışanlarının hizmet verdiği Tıbbi Görüntüleme, Radyodiagnostik sektöründeki hizmetlerin neler olduğu ve açıklayıcı “ Toplum ve Radyoloji: Halkımıza Radyoloji Hizmeti!” bilgileri “Türk Radyoloji Derneği”'nin internet sayfasından alınabilir.

“ Toplum ve Radyoloji: Halkımıza Radyoloji Hizmeti!”

Radyoloji (Radyodiagnostik) veya halk arasında eskiden kullanılan şekliyle röntgen doktorluğu, hastalıkların tanısı için yıllardır hizmet veren bir tıp alanıdır. Otuz yıl öncesine kadar sadece röntgen cihazlarıyla verilebilen bu hizmet, artık çok çeşitli ve gelişmiş aletler kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Radyolojinin tıbbın en hızlı ilerleyen dalı olduğu söylenebilir. Hızlı gelişmeyle birlikte birçok yeni kavram da karşımıza çıkmaya başlamış ve insanların kafalarında soru işaretleri oluşmasına neden olmuştur. Radyolojide kullanılan görüntüleme yöntemleri 8 temel alt grup altında incelenebilir.

• Floroskopi
• Anjiyografi